blog

Det danske marked boomer med låneudbydere

Det danske marked boomer med låneudbydere

Der er ingen tvivl om, at der er godt gang i det danske marked for lån. Det boomer med låneudbydere, hvilket bl.a. betyder, at du har rigeligt med valgmuligheder, når du skal låne penge.

Flere låneudbydere åbner op år efter år

I løbet af de sidste mange år har vi set rigtig mange nye låneudbydere på det danske marked, og år for år kommer der kun nye til. Det er helt klart en af de store fordele ved at låne penge på nettet i Danmark, da du ikke bare er indlagt til kun at gøre brug af en enkelt udbyder. Du kan finde rigtig mange forskellige steder, hvor du kan låne penge, og derfor har du mulighed for at finde et lån, der er tilpasset lige netop dine behov og ønsker.

Læs mere

3 krav du skal leve op til for at kunne låne online

3 krav du skal leve op til for at kunne låne online

Når du skal i gang med at låne penge på nettet, er der altid nogle krav, som du skal leve op til, hvis du vil have en chance for at få din ansøgning godkendt.

Disse krav kan variere fra udbyder til udbyder, men herunder får du eksempler på tre af de krav, du med 99% sikkerhed vil støde på hos alle online låneudbydere i Danmark.

Du skal have NEMid

Til at starte med skal du have dig et NEMid. Har du ikke NEMid, har du ikke mulighed for at låne penge på nettet i Danmark. Dernæst skal du naturligvis også være sikker på, at det er et gyldigt NEMid. Der er mange, der stadig gør brug af NEMid kortet, og her er det ikke altid sikkert, at det er et gyldigt et.

Læs mere

Lån penge til nyt tøj

Lån penge til nyt tøj

Er garderoben ved at være lidt outdated at se på, og vil du gerne snart have skiftet ud i de gamle klude og bringe noget nyt ind i din stil, kan du vælge at låne penge til at få flere penge at shoppe tøj for.

Det kan jo hurtigt gribe om sig, når du først går i gang med at shoppe, og så er det jo godt at have adgang til alle de penge, du har brug for, når garderoben skal udskiftes.

Læs mere

3 måder du kan få et gratis kviklån

3 måder du kan få et gratis kviklån

Er du interesseret i at tage et kviklån, men vil du gerne slippe så billigt som muligt, kan der rent faktisk være mulighed for at få pengene gratis. Her får du tre måder, du kan være heldig at finde et lån gratis.

Kampagner fra nuværende låneudbydere til nye kunder

Den første måde er at gøre brug af kampagner, som du ser fra eksisterende låneudbydere på markedet.

Der er tit kampagner fra store låneudbydere, hvor de tilbyder lån til 0 kroner til nye kunder. Så hvis du ikke har været meget omkring på lånemarkedet i Danmark, er der altså gode muligheder for at finde gratis lån eller lån med lav rente online, hvis der er kampagner. Find også flere lån på kviklånoversigt.dk.

Læs mere

Det første lån er ikke altid det bedste

Det første lån er ikke altid det bedste
Det første lån er ikke altid det bedste

 

Eftersom at der findes mange forskellige lån at vælge imellem, kan det være en god idé at sammenligne de forskellige. På den måde er man sikker på at man vælger en låneudbyder som passer til ens krav.

Det samme gælder hvis man vælger at tage et lån på f.eks. 10000 kr. Sådan et lån vil man nemlig kunne tage mange steder, da det hverken er et for lille eller et for stort beløb. Det er af den grund også en god idé at tage et lån på 10000 kr.

Læs mere

Er et kviklån noget for mig?

Et kviklån er en nem og hurtig måde at låne penge til forbrug. Det er dog ikke en lige god idé for alle. Her får du en tjekliste til at vurdere, om et kviklån er noget for dig.

Kviklån er populære som aldrig før, og nettet vrimler med dem. De fleste har mulighed for at tage et hurtigt lån og have pengene på kontoen umiddelbart efter. Selvom de fleste har mulighed for det, er det dog ikke alle der bør gøre det.

Måske er du en af dem? Herunder får du et par overvejelser, du bør gøre dig, inden du optager et kviklån.

Læs mere

Lån nu? 4 begreber du først skal kende til

Er du på udkig efter et lån nu, men er du ikke så vant til de mange termer og begreber, der findes inden for netop denne verden, og har du meget lidt erfaring med at låne penge, har vi her samlet en lille oversigt, som forhåbentlig kan gøre dig klogere.

Det er en rigtig god ide at kende til minimum disse fire begreber, inden du kaster dig ud i at låne penge.

Løbetid

Først og fremmest starter vi med at tage et kig på løbetiden. Det har i denne sammenhæng ikke noget med hunde at gøre, men derimod er det den mængde af tid, du har til at betale dit lån tilbage over.

Læs mere

Mobillån har erstattet SMS lånet

Skal du låne penge, kan det være en idé at overveje at ansøge om dit lån via din mobil. Førhen var det sådan, at du skulle sende en SMS afsted for at få dit lån godkendt via din mobil, men sådan er det ikke mere.

Nu hvor der er kommet smartphones med internetadgang, er det altså muligt at ansøge fra din mobil helt uden at sende en SMS afsted.

Læs mere

Lån til luksus – Lækre tørklæder

Hvis du er typen, der elsker at nyde luksusprodukter og som ikke kan få nok af de dyre varer, men samtidigt aldrig har penge nok, så kan det selvfølgelig være en mulighed at låne penge til de ting, du ønsker dig – ikke at du skal kaste dig hovedkulds ud i at låne penge til alt mellem himmel og jord, men nogle gange kan det bare være skønt at købe lige præcis det, man har lyst til.

Læs mere

Kviklån trods RKI

Mange af de lån, som bliver optaget i dag er så kaldte kviklån. Det er lån, som ikke tager lang tid at søge om og hvor du får svar på din ansøgning i løbet af kort tid. Altså er det lån, som er meget lette at søge om. Hvis du er registreret i RKI, er det dog ikke helt så let endda.

De færreste låneudbydere, som tilbyder de såkaldte kviklån, ønsker nemlig at låne penge ud til personer, som har en RKI registrering med i bagagen og derfor er der ikke mange lånemuligheder at vælge mellem, hvis du har tænkt dig at låne penge på nettet.

Læs mere