Vil du gerne have flere penge på din konto her og nu, og er du løbet tør for muligheder eller idéer til at skaffe dem, kan du med fordel vælge at hoppe en tur ind hos Bonuslån.

Bonuslån hjælper dig med at låne penge, når du har allermest brug for det. Det er nemt, meget enkelt og utroligt hurtigt at låne penge hos Bonuslån.

Besøg Bonuslån her

Lån fra 100 kroner til 10.000 kroner

En af de mange fordele ved at gøre brug af netop Bonuslån som låneudbyder, når du skal til at låne penge, er blandt andet, at du kan låne helt ned fra 100 kroner og helt op til 10.000 kroner. Og intervallet er kun på 100 kroner, så du bestemmer selv, om du vil låne 400 kroner, 4.300 kroner eller 8.100 kroner, eller om du bare vil holde dig til de helt runde tal som 4.000 eller 8.000 kroner.

Du indtaster blot det beløb, du gerne vil låne, i deres ansøgningsskema, og ved siden af kan du hele tiden se, hvor meget du kommer til at skulle betale for dit lån, hvad dine rater bliver og så videre.

Besøg Bonuslån her

Ingen blander sig i hvad du bruger pengene på

Når du låner penge via nettet, er der ingen, der blander sig i, hvad du bruger pengene på. Der er ingen bankrådgiver, der skal sidde og give dig lov til at låne pengene til lige netop det ene eller andet projekt.

Så længe du bare opfylder kravene for at kunne ansøge om et lån, er der ellers ikke yderligere indvendinger i, hvad du vil bruge dit lån på. Så uanset hvad du mangler penge til, kan du altså vælge at låne til det hos en udbyder som Bonuslån.

Besøg Bonuslån her

Betal pengene tilbage over fire rater

Bonuslån er forholdsvis unik som låneudbyder, da den skiller sig lidt ud sammenlignet med mange af de andre udbydere på markedet. Hos Bonuslån er der nemlig ikke mulighed for at vælge X antal måneder som løbetid på dit lån. Her er perioden fastsat over fire rater, som du skal betale tilbage over.

Lånets længde er fastsat til i alt 120 dage og fire rater, hvilket betyder, at du skal betale første rate tilbage om 30 dage, anden rate om 60 dage, tredje rate om 90 dagen samt fjerde og sidste rate tilbage om 120 dage, hvor du så vil have betalt alle pengene tilbage.

Besøg Bonuslån her

Få udbetalt penge både i weekender og på helligdage

Bonuslån giver dig også den unikke mulighed at få udbetalt dine penge i både weekender og på helligdage. Så uanset hvornår på året du har brug for ekstra penge på din konto, kan du altså gå til Bonuslån og ansøge om at få pengene her og nu.

Det hele foregår nemt og hurtigt online, og uanset om det er på en tirsdag, en søndag eller 1. juledag, du har brug for pengene, kan du ansøge om et lån hos Bonuslån, der står klar til at hjælpe dig. Så hop ind og ansøg om dit lån hos Bonuslån i dag.

Besøg Bonuslån her