Bemærk at Tando Lån er stoppet med at udbyde lån i Danmark.

Tando Lån er en låneudbyder, der helt unikt tilbyder dig at låne penge, selvom du er optaget i RKI eller står i Debitor Registeret. Bemærk dog at Tando ikke lover dig lån trods RKI. De lover dig kun at RKI ikke er nogen hindring i sig selv. Du skal fortsat igennem en individuel kreditvurdering inden det besluttes om du kan låne.

Tando Lån

Så er du en af de danskere, der er så uheldig at være optaget i RKI eller lignende instanser, og har du brug for at låne yderligere penge, kan Tando Lån altså være din bedste mulighed for at få et lån godkendt. Et lån fra Tando kræver dog en kautionist.

Besøg Tando Lån her

Lån fra 8.000 kroner

Tando Lån giver dig mulighed for at låne fra 8.000 kroner og opefter. Dermed er der ikke tale om synderligt små beløb, og skal du derfor bruge mindre end 8.000 kroner, kan det altså ikke lade sig gøre hos denne udbyder. Så skal du finde dig et alternativ.

Men skal du bruge minimum 8.000 kroner, er Tando Lån det helt perfekte valg for dig. Der er mange drømme og projekter, der koster minimum 8.000 kroner, så der burde være gode chancer for, at Tando Lån passer til lige netop dine behov.

Besøg Tando Lån her

Lån helt op til 70.000 kroner

Kigger vi i den anden ende af skalaen, er der et loft på dit lånebeløb hos Tando Lån, og det lyder på 70.000 kroner. Ligesom der plejer at være et minimumsbeløb på, hvor meget du kan låne fra, er der også et loft på, hvor meget du maksimalt kan låne hos alle låneudbydere, og her hos Tando Lån er det beløb vel og mærke på 70.000 kroner.

Så Tando Lån gør det ikke bare muligt for dig at låne lidt ekstra, når du virkelig har brug for det. Nej, du har endda mulighed for at låne adskillige tusinde kroner til lige netop det, du har brug for.

Besøg Tando Lån her

Lån penge trods RKI – med en kautionist

Selvom der er et stort behov i Danmark for at kunne låne penge trods RKI, er der ikke mange udbydere, der tilbyder lige netop denne mulighed. Hos stort set alle udbydere er det faktisk et direkte krav til dig som ansøger, at du ikke må være registeret i eksempelvis RKI eller Debitor Registeret.

Men hos Tando Lån er det en mulighed for dig at låne penge selvom du er optaget i RKI eller Debitor Registeret. Det er ingen hindring at ansøge om et lån, selvom du du står i RKI, og den gyldne mulighed finder du ikke mange andre steder i Danmark. Bemærk dog at Tando ikke lover dig lån trods RKI. De lover dig kun at RKI ikke er nogen hindring i sig selv. Du skal fortsat igennem en individuel kreditvurdering inden det besluttes om du kan låne.

Tando Lån

Vælg selv løbetiden på lånet

Når du skal ansøge om at låne penge hos Tando Lån, har du selv mulighed for at vælge, hvor lang en løbetid du gerne vil have på dit lån.

Skal du låne fra 8.000 kroner til 18.000 kroner, har du mulighed for at vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder.

Skal du låne fra 20.000 kroner til 28.000 kroner, kan du vælge mellem en betalingsperiode på 12-60 måneder.

Låner du fra 30.000 kroner til 38.000 kroner hos Tando Lån, stiger den minimale løbeperiode til 24 måneder, så du kan vælge fra 24-60 måneder.

Og med et lånebeløb fra 40.000 til 59.000 kroner kan du vælge en løbetid fra 36-60 måneder.

Med et lånebeløb fra 60.000 til 70.000 kroner kan du vælge en løbetid fra 48-60 måneder.

Besøg Tando Lån her

Hurtig udbetaling inden for et døgn

En af de øvrige fordele ved at ansøge om dit lån hos Tando Lån er, at du får pengene udbetalt til din konto inden for bare 24 timer.

På den måde kan du altså sagtens nå at låne penge til weekenden eller til din ferie, eller hvad du nu ellers står og mangler penge til lige om lidt. Når din ansøgning først er blevet godkendt, går der ikke mere end et enkelt døgn, før du har pengene på din konto.

Besøg Tando Lån her

Lån penge med en kautionist

Grunden til at du kan låne penge hos Tando Lån på trods af RKI er, at du skal have en kautionist til at stå inde for lånet, før du har mulighed for at låne penge hos Tando Lån, hvis du er registreret i RKI, Debitor Registeret eller lignende.

Din kautionist for lånet må ikke være registreret i RKI eller lignende databaser. Vedkommende skal yderligere være mellem 18 og 80 år gammel og have en god kreditvurdering, hvor det bl.a. hjælper at være eksempelvis boligejer. Det må eksempelvis gerne være en kollega, en ven eller et familiemedlem der kautionerer for dig og dit lån.

Besøg Tando Lån her

Ansøg om dit nye lån online

Så er du registreret i RKI, og har du brug for at låne penge her og nu, er Tando Lån nok en af dine bedste muligheder for at optage yderligere lån. Så længe du bare kan få en til at kautionere for dit lån, har du mulighed for at få dit lån godkendt her.

Det er nemt og hurtigt at ansøge om dit nye lån, da det hele foregår online og digitalt via Tando Låns hjemmeside. Så hvis det lyder som noget for dig, er det bare med at gå ind på deres hjemmeside i dag og begynde at udfylde ansøgningen.

Besøg Tando Lån her

Bemærk at Tando Lån er stoppet med at udbyde lån i Danmark.