Savner du et nemt og enkelt sted at låne penge, behøver du ikke at lede mere. For med Simbo lige ved hånden har du altid mulighed for at låne penge, uanset hvornår du får brug for det.

At låne penge skal ikke være raketvidenskab eller en mulighed kun tilgængelig for en særlig gruppe af befolkningen. Alle skal have samme mulighed for at kunne låne penge, og det sørger Simbo for.

Så længe du bare lever op til de enkelte krav, Simbo har til deres kunder, har du mulighed for at låne penge til lige netop det, du går og drømmer om i din hverdag. Så skal du bruge penge, kan det være en rigtig klog idé at smutte en tur ind forbi Simbos hjemmeside.

Besøg Simbo her

Lån penge online med Simbo

Simbo gør det muligt for dig at låne penge via nettet. Du skal ikke snakke med nogen, du skal ikke ringe til nogen, og der sidder ikke en bankrådgiver klar til at bedømme dig.

Med Simbo foregår det hele online via nettet. Og det tager ikke meget mere end et enkelt minut at udfylde deres digitale ansøgningsformular. På den måde har du altså mulighed for at ansøge om at låne penge hos Simbo, uanset hvor i verden du befinder dig, og uanset hvad du har brug for penge til. Derfor er det altid en god idé at have Simbo med dig i tankerne.

Besøg Simbo her

Du får svar med det samme

Der er rigtig mange fordele ved at ansøge om et lån hos Simbo. En af dem er blandt andet, at du får svar på din ansøgning med det samme, lige så snart du har sendt den afsted. Det kan igen kun lade sig gøre, fordi det hele foregår online.

Uanset om du opfylder kravene til at blive godkendt til et lån hos Simbo eller ej, får du svar på din ansøgning med det samme. Der er ikke noget med at vente i flere dage på at modtage et svar på e-mail eller i din e-boks. Det hele sker, lige så snart du har klikket på knappen for at ansøge.

Besøg Simbo her

Så meget kan du låne hos Simbo

Hvis du står og skal låne penge i dette øjeblik, er det måske også rart for dig at vide lidt mere om, hvor mange penge Simbo egentlig kan tilbyde dig at låne, hvis du vælger at blive kunde hos dem.

Simbo gør det muligt for dig at låne helt ned fra 100 kroner og helt op til 15.000 kroner. Er det første gang, du skal låne penge hos Simbo, er der dog en begrænsning på 6.000 kroner. Vil du låne mere end det, kan det først ske fra og med anden gang, du låner.

Besøg Simbo her

Indtast dit ønskede beløb og ansøg på hjemmesiden

Passer det til dine behov, og vil du gerne gå i gang med selve ansøgningsprocessen, skal du bare gå en tur ind på Simbos hjemmeside for at sætte det hele i gang. Inde på deres forside finder du låneberegneren, som du skal bruge for at komme i gang.

Her skal du blot indtaste lige netop det beløb, du gerne vil låne hos Simbo. Når du har gjort det, skal du blot klikke på knappen “Lån nu”, og så vil din ansøgning blive sendt ind til Simbo, som med det samme giver dig svar på din ansøgning.

Besøg Simbo her

Det fulde overblik over dit lån

Når du går i gang med at bruge låneberegneren inde på Simbos hjemmeside, har de heldigvis bygget den således, så du hele tiden har det fulde overblik over dit lån lige under feltet, hvor du indtaster det beløb, du gerne vil låne.

På den måde står alt det, du overhovedet skal vide om dit lån, sort på hvidt lige foran dig, og dermed har du alle muligheder for at læse alle detaljerne om dit lån, inden du klikker på knappen for at ansøge. Det er en rigtig god måde at gøre det på, så du som låner altid ved, hvad du har med at gøre, og hvilke betingelser der gælder for dit lån.

Besøg Simbo her

Få 30 dages gratis kredit som ny kunde

Noget af det som får Simbo til at skille sig ud fra mange af de øvrige låneudbydere på markedet er, at de tilbyder alle nye kunder 30 dages gratis kredit. Dermed får du altså en hel måned gratis, hvor du ikke skal betale renter på dit lån.

Selvom 30 dage måske ikke virker af meget, er det jo stadig langt at foretrække sammenlignet med mange andre udbydere, der ikke giver nogen former for gratis kredit. Så kan du jo lige så godt vælge Simbo, som i det mindste giver dig 30 gratis dage.

Besøg Simbo her

NEM-id

Det kan dog ikke lade sig gøre at ansøge om at få et lån hos Simbo, hvis du ikke har et NEM-id. Du skal nemlig bruge et NEM-id til at underskrive låneaftalen, hvis din ansøgning bliver godkendt.

Så har du ikke et NEM-id, kan du ikke underskrive aftalen, og på den måde har du ikke mulighed for at få dit lån udbetalt til din konto. Du skal som udgangspunkt bruge dit NEM-id til at ansøge om lån hos alle online låneudbydere, så sørg for at have det ved hånden, når du går i gang med at udfylde en låneansøgning på nettet.

Besøg Simbo her

Sådan kommer du i kontakt med Simbo

Får du på noget tidspunkt behov for at komme i kontakt med Simbo, er der heldigvis gode muligheder for det. Det kan jo være, at du på et tidspunkt har et spørgsmål angående dit lån, og så er det jo rart at vide, hvordan du kommer i kontakt med kundeservice.

Kundeserviceafdelingen hos Simbo har åbent alle hverdage fra kl. 08 til 18.00. Hvis du vil i kontakt med dem, har du både mulighed for at ringe, skrive en e-mail eller chatte med dem via deres chatfunktion på deres hjemmeside.

Besøg Simbo her

Krav for at kunne ansøge om et lån hos Simbo

For at kunne låne penge hos Simbo, er der en række almindelige krav, som du skal leve op til, før du har mulighed for at få din ansøgning om et lån godkendt. Det er almindelig procedure hos alle låneudbydere, at der er en række krav, du skal indfri, hvis du gerne vil godkendes til et lån.

Kravene for at blive godkendt hos Simbo er følgende:

  • Du skal være minimum 19 år gammel
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have et dansk CPR-nummer
  • Du skal have folkeregisteradresse i Danmark
  • Du skal have et gyldigt NEM-id
  • Du er ikke registreret i RKI, Debitor Registeret eller lignende databaser
  • Du skal have en aktiv e-mail adresse
  • Du skal have et aktivt dansk telefonnummer
  • Du skal have en dansk bankkonto, som er en Nemkonto
  • Du skal have en positiv kreditvurdering af Simbo

Besøg Simbo her

Så hurtigt har du pengene

Hvis du lever op til disse krav, har du mulighed for at låne penge hos Simbo. Og når du får din ansøgning godkendt, kan du se frem til at have pengene på din konto inden for bare 30 minutter, så længe du bliver godkendt inden for åbnignstiden.

Åbningstiderne er alle hverdage fra 08-18, så hvis du bare sørger for at ansøge i det tidsrum, kan du have pengene på din konto allerede en halv time efter.

Besøg Simbo her

Renten hos Simbo

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt for dig at vide, at de hos Simbo opererer med en fast lav rente hver måned. På den måde skal du ikke være bekymret for skjulte renter eller gebyrer, når du låner penge hos Simbo.

Renten hos Simbo er på 19% om måneden, hverken mere eller mindre. Og husk på at du som ny kunde endda får 30 dages gratis kredit, hvor du ikke skal bekymre dig om de 19% på dit nye lån fra Simbo.

Besøg Simbo her