Et af de mest populære lån på markedet i øjeblikket er uden tvivl kviklån. Og når vi tager et kig på mange af fordelene ved kviklånet, er det ikke så mærkeligt, at denne form for lån er blevet så populært inden for de sidste par år.

Selvom renterne kan være højere end på andre typer lån, kan det for mange stadig være den bedste mulighed at tage et kviklån. Det kan for mange endda være den eneste mulighed for rent faktisk at låne penge.

Så står du og har brug for penge her og nu, og har du ikke andre måder at få dem på, kan det være smart af dig at overveje at tage et kviklån for at skaffe pengene så hurtigt som muligt. I nogle tilfælde har du dem endda inde på din konto i løbet af få minutter.

Det skal du være opmærksom på inden du opretter et kviklån

Hvis du ikke har prøvet at oprette et kviklån før, er der et par ting, der er værd at vide, inden du kaster dig ud i det.

For det første vil du som regel opleve lidt højere renter på kviklån end på så mange andre typer af lån. Derfor er det også essentielt, at du er sikker på, at du har mulighed for at afdrage på lånet, inden du vælger at ansøge om at få det.

For det andet kan det være, du stadig har andre muligheder for at låne penge end ved at tage et kviklån. Kan du låne penge andre steder med en lavere rente, er det at foretrække. Du bør kun vælge et kviklån, hvis der ikke er andre mulige løsninger for dig.

Sidst, men ikke mindst, bør du ikke låne mere, end du har råd til at betale dine månedlige afdrag. Ender du i en situation, hvor du ikke kan betale af på dine lån, kan du ende med at blive registreret i RKI eller lignende registre, og så bliver det endnu sværere for dig at komme til at låne penge. Så sørg altid for at betale af på dine lån til tiden.

4 fordele ved kviklån

1 – Hurtig udbetaling

Først og fremmest er en af de væsentlige fordele ved kviklånet den part, som også indgår i navnet. Nemlig at det går kvikt. Hurtigt. Lynhurtigt faktisk.

Hos flere udbydere kan du nemlig være så heldig at have dine penge på din konto inden for bare et par minutter, efter din ansøgning er blevet godkendt, og låneaftalen er blevet underskrevet fra din side af. Det er en af de primære årsager til, at folk vælger kviklånet.

2 – Ingen papirarbejde eller ventetid

Derudover slipper du for at skulle bekymre dig om papirarbejde i forbindelse med lånet. Skal du låne penge i en bank, kan du roligt regne med, at der er en masse bureakrati og papirarbejde, der skal ordnes, før du kan få pengene udbetalt til din konto. Sådan foregår det ikke med et kviklån.

Du slipper også for ventetid, behandlingstid og hvad der nu ellers kan være spildtid på almindelige lån. Ved et online kviklån får du svar på din ansøgning med det samme, så du direkte kan se, om du er blevet godkendt til at kunne låne penge eller ej.

3 – Ingen blander sig i hvad du bruger pengene på

Du slipper også for, at der er nogen, der blander sig i, hvad du rent faktisk går ud og bruger pengene på. Igen, skal du låne penge i banken, kan du være sikker på, at du som minimum skal have en lille snak med din bankrådgiver, før dette kan lade sig gøre.

Ansøger du om at få dig et kviklån, skal du bare sende ansøgningen ind elektronisk, som foregår via nettet, og hvis du bliver godkendt, får du dine penge udbetalt inden for kort tid. Helt uden indblanding fra nogen som helst, og du er fri til at bruge pengene på lige netop det, du har lyst til.

4 – Ansøg direkte fra mobilen uanset hvor du er

Sidst, men ikke mindst, er det også muligt at ansøge om et kviklån direkte fra din mobil eller tablet, hvilket gør det muligt for dig at ansøge om et lån, uanset hvor du befinder dig i landet eller i verden for den sags skyld.

Så længe du bare har adgang til nettet og opfylder alle de krav, der nu engang måtte være fra udbyderens side af (krav som alder, dansk statsborgerskab, dansk bankkonto og så videre), har du mulighed for at ansøge på alle tidspunkter af døgnet fra hele verden.

Sammenlign og find det rette kviklån til dine behov

Hvis du har besluttet dig for, at et kviklån er det rette valg for dig, kan det være en rigtig god idé at gå i gang med at sammenligne de mange udbydere af kviklån på markedet, så du kan finde frem til det sted, der kan tilbyde dig den laveste rente.

Selvom der er tale om kviklån, kan der stadig være stor forskel på renterne hos de forskellige låneudbydere. Og det kan spille en stor rolle for den samlede tilbagebetaling af dit lån, hvad enten du får en rente på 10% eller 30%.

Derfor er det altid en god idé at bruge lidt tid på at sammenligne dine mange muligheder, inden du vælger at ansøge om et lån hos en af udbyderne af kviklån. På den måde kan du nemt og relativt hurtigt spare dig selv for en masse penge ved blot at sammenligne tilbuddene.

Dog er renten ikke kun det eneste parameter, du bør måle på. Der kan nemlig være mange gebyrer hos en låneudbyder, så du bør også tage højde for dette, inden du ansøger. Så selvom en udbyder har en lav rente, kan det stadig være, at der er utroligt mange høje gebyrer, du skal tage dig af, og så er det måske bedre at finde et andet sted med en lidt højere rente men uden gebyrer.

Sammenlign og find det rette kviklån til dine behov
Sammenlign og find det rette kviklån til dine behov

10 udbydere af kviklån du kan overveje

Her finder du korte beskrivelser af nogle af de mest populære kviklån i Danmark.

Turbolån

Turbolån er det perfekte valg for dig, der ikke skal låne særligt mange penge, men som har brug for dem her og nu. Hos Turbolån kan du nemlig låne fra helt ned til 100 kroner og op til 10.000 kroner. Det er nemt og hurtigt at ansøge, og du får svar med det samme.

Turbolån har ingen begrænsninger for dig, uanset om du er ny kunde eller ej, hvilket du kan risikere at opleve hos andre låneudbydere. Turbolån udbetaler typisk pengene inden for en times tid i deres åbningstid, og de udbetaler endda også penge i weekender og på helligdage.

Simbo

Hos Simbo har de lige nu det unikke tilbud, at du som førstegangslåner hos dem kan få hele 30 dages gratis kredit, når du opretter et nyt lån. På den måde kan du altså slippe for at betale renter i en hel måned, når du låner penge der første gang.

Hos Simbo er der dog en begrænsning på 6.000 kroner, når du er førstegangslåner. Herefter kan du låne helt op til 15.000 kroner af gangen, og minimums lånebeløbet er på 100 kroner. Der er en tre måneders tilbagebetalingsperiode som er fast på ethvert lån inde hos Simbo.

Nordisk Lån

Skal du låne lidt mere end bare 10.000 eller 15.000 kroner, kan du med fordel vælge at vende snuden mod Nordisk Lån, der kan være din samarbejdspartner, hvis du skal låne et beløb op imod 75.000 kroner. Her er minimumsbeløbet også oppe på 7.000 kroner, så det er ikke muligt bare at låne et par hundrede kroner hos Nordisk Lån.

Hos Nordisk Lån kan du selv vælge at justere din løbetid på lånet, som kan variere fra 12 måneder og helt op til 72 måneder. De eneste få krav er, at du er over 18 år, har fast arbejde og tjener minium 150.000 kroner om året. Derudover skal du have bopæl i Danmark og må ikke være registreret i RKI.

Bonuslån

Står du og mangler lidt ekstra penge til de næste par dage, er du bagud med et par regninger, eller er du bare så småt ved at være løbet tør for penge i denne her måned, kan du med fordel smutte ind til Bonuslån.

Bonuslån lader dig låne alt mellem 100 kroner og 10.000 kroner, og du betaler lånet nemt og hurtigt af over en fastsat 120 dages tilbagebetalingsperiode. Den første ydelse falder 30 dage efter lånets oprettelse hos Bonuslån.

Cashper

Cashper er en europæisk låneudbyder med hovedsæde på Malta, og de har indtil videre hjulpet mere end 50.000 mennesker med at låne penge på tværs af Europa. Har du brug for penge her og nu, og fungerer det med en løbetid på et sted mellem 3 og 6 måneder, kan du med fordele overveje at gøre brug af Cashper.

Cashper tilbyder dig at låne fra 2.000 kroner og op til 20.000 kroner. Pengene bliver i de fleste tilfælde udbetalt inden for en times tid, så skal du bruge penge her og nu, kan det være en god mulighed for at løse den udfordring.

Momentlån

Momentlån er et god samarbejdspartner for dig, der gerne vil låne penge nemt og hurtigt på nettet. Her har du mulighed for at låne alt fra 500 kroner og helt op til 15.000 kroner. Lånet skal efterfølgende betales tilbage over tre rater, som falder over de følgende tre måneder efter lånets oprettelse.

Du skal være minimum 20 år gammel for at ansøge om et lån hos Momentlån, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret. Derudover er der en række andre krav, som du kan læse meget mere om ved at besøge deres hjemmeside.

Ekspertlån

Har du brug for finansielle eksperter til at hjælpe dig, kan du låne penge hos Ekspertlån. De har specialiseret sig i online lån og kan hjælpe dig med lån fra 7.000 kroner og helt op til 75.000 kroner. Så uanset om du skal have dig en ny iPhone eller en ny campingvogn, kan du med fordel ansøge om et lån hos Ekspertlån.

Ekspertlån tilbyder finansieringen i samarbejde med Basisbank, så det er Basisbank, der står for udbetalingen af pengene til din konto. Det sker på hverdage kl. 14.00. Husk at have dit NEM-id ved hånden, hvis du vælger at ansøge om et lån online hos Ekspertlån.

Fokuslån

Er det ikke nok for dig at kunne låne 75.000 kroner, og har du brug for flere penge, kan du vælge at smutte en tur ind forbi Fokuslån for at se, hvad de kan tilbyde dig. Her har du nemlig mulighed for at låne fra 10.000 kroner og helt op til svimlende 150.000 kroner.

Du vælger selv din ønskede løbetid, så du selv har mulighed for at påvirke, hvor mange penge du villig til at betale i ydelse hver måned for at have lånet. Du kan vælge alt fra 24 til 120 måneders løbetid.

Anna Finans

Hvis det skal gå hurtigt med at ansøge og få godkendt dit lån, kan du vælge at bruge Anna Finans. Deres yderst overskuelige og brugervenlige hjemmeside gør det muligt for dig at ansøge om et lån fra 3.000 kroner og helt op til 75.000 kroner. Og du kan hele tiden se det fulde overblik over detaljerne ved dit lån i deres låneberegner.

Anna Finans er den perfekte makker for dig, der har brug for et forbrugslån, hvor der ikke er nogen, der blander sig i, hvad du bruger pengene fra dit lån på. Og du får svar på din ansøgning allerede inden for 30 sekunder.

L’easy

Her til sidst kan du også vælge at gøre brug af den sidste udbyder på listen – nemlig L’easy. De kan tilbyde dig et lånebeløb fra 10.000 kroner og helt op til 150.000 kroner, uanset hvad du har brug for at købe her og nu.

Løbetiden kan variere fra 24 måneder og op til 120 måneder, og du er altid sikker på en fast lav rente på dit lån, hvis du vælger at ansøge om det inde hos L’easy. Hop ind og kig nærmere på deres tilbud om at låne penge her og nu på deres hjemmeside.