Momentlån er den perfekte låneudbyder for dig, der vil have muligheden for at låne penge nemt, enkelt og sikkert via nettet.

Momentlån ved du altid, hvor du har, og du kan altid låne penge trygt og sikkert, hvis du er kunde hos dem. Har du endnu ikke kigget nærmere på, hvilke lånemuligheder de tilbyder dig, kan du blive klogere på det her eller på deres hjemmeside.

Besøg Momentlån her

Lån fra 500 – 15.000 kroner

Der er mange udbydere af lån på nettet, der har et minimumsloft på flere tusinde kroner. Men sådan fungerer det ikke hos Momentlån. Her er den minimale grænse for et lån helt nede på 500 kroner.

Så har du bare brug for et par hundrede kroner til en sjovere weekend, kan du altså gå til Momentlån for at låne helt ned til 500 kroner.

Hvis du skal bruge mere end det, kan det naturligvis også lade sig gøre hos Momentlån. For i den anden ende af skalaen kan du nemlig låne helt op til 15.000 kroner, til lige det du vil.

Besøg Momentlån her

Ansøg let og hurtigt online

Det hele foregår let og ikke mindst hurtigt online. Dermed skal du hverken ringe eller skrive til nogen, før du kan låne penge hos Momentlån. Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på deres hjemmeside og udfylde deres ansøgningsskema, som du finder direkte på deres forside.

Her indtaste du bare lige netop det beløb, du godt kunne tænke dig at låne som ny kunde hos Momentlån, hvorefter du klikker på knappen “Ansøg om kredit”. Når du har gjort det, er din ansøgning sendt afsted, og bliver den godkendt, kan du se frem til at få dit lån udbetalt til din konto inden for kort tid.

Besøg Momentlån her

Krav til at kunne låne penge hos Momentlån

Ligesom det gør sig gældende hos stort set alle andre låneudbydere, hvis ikke dem alle sammen, er der også hos Momentlån en række krav til dig, som du skal indfri, hvis du gerne vil have din ansøgning om et lån godkendt.

Det er ikke svære krav, men du skal stadig leve op til dem, hvis du vil godkendes. Kravene er følgende:

  • Du skal mindst være 20 år gammel
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse
  • Du skal have et NEM-id
  • Du har en aktiv e-mailadresse
  • Du har et aktivt dansk telefonnummer
  • Du har en dansk bankkonto
  • Du skal have en positiv kreditvurdering af Momentlån

Indfrier du disse krav, vil du have mulighed for nemt og enkelt at kunne låne penge fra Momentlån.

Besøg Momentlån her

Løbetiden på dit lån

Hos Momentlån har du ikke mulighed for selv at vælge låneperioden, da den er fastsat til tre måneder fra Momentlåns side af. Det er en fremgangsmåde, som flere og flere låneudbydere benytter sig af. De tre måneder er dermed ensbetydende med, at dit lån skal betales tilbage over i alt tre betalinger.

Din første betaling vil som udgangspunkt ligge 30 dage fra den dag, du opretter lånet. Derefter skal anden betaling ske 60 dage efter oprettelsen af lånet, mens tredje betaling skal ske 90 dage efter oprettelsen af lånet. Når du har betalt tredje gang, er dit lån fuldt ud betalt af, og du kan dermed ansøge om en ny kredit hos Momentlån, hvis du har behov for det.

Besøg Momentlån her

Du har hele tiden overblik over dit lån

Når du anvender Momentlåns låneberegner inde på deres hjemmeside, har du hele tiden det fulde overblik over alle detaljerne for lånet, så du ikke kommer til at misse noget undervejs i ansøgningsprocessen.

Her finder du alle detaljer for dit lån, så du akkurat kan se, hvornår du skal betale din første rate, hvor meget du skal betale ved hver rate, det samlede tilbagebetalingsbeløb samt alle de øvrige informationer vedrørende dit lån. Det gør det nemt for dig hele tiden at have det fulde overblik over det lån, du er ved at oprette.

Besøg Momentlån her