Savner du enkelthed og overblik, når du skal ansøge om et nyt lån, vil du blive glad for at bruge Ekspertlån.

Ekspertlån gør det muligt for dig at ansøge om et nyt lån online, og det hele kan klares direkte via din computer eller din smartphone, så længe du bare har adgang til nettet fra din enhed. Det er nemt og hurtigt, og du får pengene udbetalt direkte til din bankkonto.

Besøg Ekspertlån her

Lån fra 7.000 til 75.000 kroner

Hos Ekspertlån kan du låne alt fra 7.000 kroner og helt op til 75.000 kroner. Dermed er der altså mulighed for at realisere både små og store drømme, og uanset hvilket beløb du har brug for, kan du altså låne det med et par få klik på deres hjemmeside.

Har du bare brug for et par tusinde kroner til at dække din tandlægeregning eller reparationer på bilen, eller drømmer du om at købe dig en ny campingvogn eller et kolonihavehus, kan du altså få dine drømmer til at gå i opfyldelse med Ekspertlån ved din side.

Besøg Ekspertlån her

Vælg selv låneperioden

Hvis du gerne vil låne penge hos dem, skal du bare klikke dig ind på deres hjemmeside. Derinde skal du blot indtaste lige netop det beløb, du gerne vil låne, i deres låneberegner. Du bliver præsenteret for syv mulige beløb på deres forside, men vil du låne et andet beløb, trykker du bare på knappen af samme navn.

Uanset hvilket beløb du vælger, har du mulighed for at vælge lige netop den løbetid, du gerne vil have på dit lån. Låneperioden går helt ned fra 12 måneder og helt op til 72 måneder. Så du kan altså selv vælge, om du vil betale dit lån af på et, to, tre, fire, fem eller seks år.

Besøg Ekspertlån her

Ansøg nemt og hurtigt online

Med Ekspertlån er det både nemt og hurtigt at ansøge om dit kommende lån online. Du klikker dig bare ind på hjemmesiden, vælger dit ønskede beløb og din ønskede løbetid på dit lån, hvorefter du klikker på knappen for at ansøge.

Herefter vil du med det samme få svar på, om dit lån er blevet godkendt eller ej. Er det blevet godkendt, skal du blot bruge dit NEM-id til at underskrive låneaftalen, og så er pengene ellers på vej direkte ind på din konto i løbet af kort tid.

Besøg Ekspertlån her

Krav for at låne hos Ekspertlån

Ligesom det gør sig gældende hos stort set alle andre låneudbydere, er der også en række simple krav, du skal leve op til, hvis du gerne vil gøre dig forhåbninger om at få din låneansøgning godkendt hos Ekspertlån. Kravene for at kunne låne penge hos Ekspertlån er følgende:

  • Du skal være fyldt minimum 18 år for at ansøge
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du skal have et fast arbejde
  • Du må ikke være registreret i RKI, Debitor Registeret eller nogen lignende database
  • Du skal have en positiv kreditvurdering af Ekspertlån for at få dit lån godkendt

Besøg Ekspertlån her

Hvornår har du pengene på din konto?

Ekspertlån samarbejder med Basisbank, så det er dem, der står for at udbetale pengene til din konto. Basisbank udbetaler lån hver hverdag klokken 14.00, så det vil altså sige, at du har pengene på din konto senest hverdagen efter, at du har fået din låneaftale godkendt med Ekspertlån.

Besøg Ekspertlån her

Så ansøger du om et lån mandag klokken 15.00, modtager du pengene på din konto om tirsdagen klokken 14.00. Ansøger du inden klokken 14.00 på en hverdag, kan du have pengene på din konto samme dag.

Så er du klar til at få flere penge sat direkte ind på din konto? Så besøg Ekspertlån i dag.