Skal du låne penge nemt og hurtigt, finder du nok ikke en meget bedre mulighed for det end hos Nordisk Lån.

Finansieringen hos Nordisk Lån udbydes i samarbejde med Basisbank, og du kan nemt og hurtigt ansøge om dit nye lån ved at gå ind på Nordisk Låns hjemmeside og udfylde din ansøgning.

Besøg Nordisk Lån her

Lån fra 7.000 kroner

Inden du dog går i gang med at ansøge om et lån, kommer vi lige lidt ind på, hvad du har mulighed for at låne hos Nordisk Lån, samt nogle af de øvrige detaljer du finder ved netop denne låneudbyder.

Først og fremmest er der en minimumsgrænse på dit lån på 7.000 kroner, hvis du vil have et lån hos Nordisk Lån. Skal du derfor låne mindre end 7.000 kroner, kan det ikke lade sig gøre her, og du skal derfor finde en anden låneudbyder at ansøge hos. Men skal du bruge minimum 7.000 kroner, er det et helt perfekt sted for dig at ansøge.

Besøg Nordisk Lån her

Lån helt op til 75.000 kroner

Der er også en øvre grænse på lånebeløbet hos Nordisk Lån, og den ligger på 75.000 kroner. Derfor har du altså mulighed for at låne penge lige stort set alle de projekter, du har i tankerne, uanset om det er under 10.000 kroner eller op imod de 75.000 kroner du har brug for, før du kan realisere dem.

75.000 kroner er nok til at købe en bil, et kolonihavehus, en mindre båd, en motorcykel eller en campingvogn, så næsten ligegyldigt hvad du drømmer om, kan det altså lade sig gøre med et lån fra Nordisk Lån.

Vælg selv løbetiden på dit lån

En af de mange fordele ved at ansøge om et lån hos lige netop denne låneudbyder er, at du selv har mulighed for at vælge en mere konkret løbetid på dit lån.

Du er med andre ord ikke låst fast til en forudbestemt løbetid på dit lån, som eksempelvis kan være tilfældet hos andre udbydere af lån på markedet.

Hos Nordisk Lån vælger du selv en løbetid på mellem 12 måneder og 72 måneder. Dermed kan du altså selv bestemme, om du vil betale dit lån af på alt mellem et og seks år. Og jo længere en løbetid du vælger, desto lavere en månedlig ydelse slipper du også med.

Besøg Nordisk Lån her

Ansøg nemt og sikkert online

Det er altid nemt og ikke mindst sikkert at ansøge om et lån hos Nordisk Lån. De arbejder hårdt på at give dig den bedste sikkerhed, når du skal ansøge om et lån via deres hjemmeside.

Dermed skal du ikke være bekymret for din personfølsomme data, når du indtaster den hos Nordisk Lån. Ej heller skal du være bekymret for at bruge dit NEM-id til at underskrive låneaftalen. Det hele sker via en sikker forbindelse, så du kan føle dig tryg, når du skal låne penge online via nettet.

Besøg Nordisk Lån her

Få svar på din ansøgning med det samme

Foruden at give dig muligheden for at låne helt op til 75.000 kroner, er der også den fordel ved Nordisk Lån, at du får svar på din ansøgning med det samme, så du slipper for at vente.

Når du først har indtastet alle dine informationer i deres ansøgningsskema og trykker på knappen for at ansøge, får du altså svar på din ansøgning direkte, så du ved, om du kan låne pengene eller ej.

Hvis du bliver godkendt, skal du bare underskrive din låneaftale med dit NEM-id, og så er du altså klar til at modtage pengene direkte på din konto.

Du kender altid den månedlige ydelse

Når du udfylder formularen til ansøgningen på deres hjemmeside, vil du hele tiden kunne se den forventede månedlige ydelse, som du skal betale for at have dit lån hos Nordisk Lån.

Den månedlige ydelse ændrer sig i takt med de informationer, du putter ind i felterne for det ønskede lånebeløb samt den ønskede løbetid på dit lån. På den måde kan du hele tiden holde øje med, hvor meget du kan forvente at betale hver eneste måned.

Det gør det yderst overskueligt at ansøge om et lån hos Nordisk Lån, da du under hele forløbet kan se, hvor meget du skal regne ind i dit budget til afbetaling på lånet.

Besøg Nordisk Lån her

Lån til alle dine drømme

Så næsten uanset hvad du går og drømmer om at købe, har du altså mulighed for at låne til det hos Nordisk Lån, der står klar til at være din økonomiske samarbejdspartner, så du kan realisere alle dine drømme.

Det er nemt og hurtigt at ansøge, og der er på intet tidspunkt en eneste person, der blander sig, hvad du bruger dine penge på. Det er helt op til dig selv at afgøre, hvad du ønsker at bruge de penge, du låner fra Nordisk Lån, til.

Så gå ind og ansøg om et lån allerede i dag.

Besøg Nordisk Lån her