Er der noget, du drømmer om at købe, eller har du bare brug for lidt ekstra penge til at forsøde tilværelsen, kan den rette løsning for dig være at få et forbrugslån.

Med et forbrugslån kan du få penge sat direkte ind på din konto, som du er fri til at bruge på lige netop det, du har lyst til.

Ansøg om et forbrugslån online

For ikke at gøre det for besværligt eller tidskrævende for dig selv, kan det anbefales at ansøge om et forbrugslån online. Det er helt klart den nemmeste måde både at ansøge og blive godkendt til et sådan.

Der er mange muligheder at vælge imellem, når du skal have dit et lån online. Men så længe du bare har dit NEM-id ved hånden, og du opfylder kravene hos den enkelte låneudbyder, tager det maks et minuts tid at udfylde en ansøgningsformular til et lån på nettet.

Ansøg om et forbrugslån online
Ansøg om et forbrugslån online

Sådan finder du let det billigste forbrugslån

Vil du gøre det nemt for dig selv at finde frem til det absolut billigste forbrugslån online, kan du med fordel gøre brug af en af de mange hjemmesider, der lader dig sammenligne priserne på lån på tværs af stort set alle online låneudbydere.

På den måde kan du via få klik få listet alle udbyderne op på en række, og herefter kan du nemt sortere ud fra, hvilken udbyder der tilbyder den laveste rente på dit forbrugslån. Det er meget nemmere end at skulle sidde og sammenligne de mange priser manuelt.

Lån penge til din næste rejse

Med et forbrugslån bestemmer du fuldstændig selv, hvad du har lyst til at bruge pengene på. Det giver dig en enorm frihed til at forkæle dig selv, med lige netop det du går og drømmer om i din hverdag.

Det kan eksempelvis være en lækker rejse. Har du knoklet i lang tid uden at give dig selv en pause, kan du vælge at tage et forbrugslån og smutte en tur sydpå eller til en af de mange europæiske storbyer, som sagtens kan lade sig gøre for bare et par tusinde kroner. Du kan også låne penge nok til at invitere hele familien med på ferie under sydens sol.

Lån penge til den hårde december måned

Står du midt i en december måned, der har været væsentligt hårdere rent økonomisk, end hvad du lige ellers havde regnet med, kan du også få dig et forbrugslån, der kan hjælpe dig med at komme igennem resten af måneden med skindet på næsten.

Der er mange mennesker, der har brug for en hjælpende hånd i julemåneden, blandt andet fordi der er så mange omkostningstunge traditioner forbundet med julen. For slet ikke at snakke om nytåret, der følger lige efter. Så har du brug for penge til julegaver, julemaden eller nytårsaften, kan du sagtens låne penge til det.

Lån til pludselige regninger

Det kan også være, der er kommet en pludselig regning, som du ikke har råd til at betale. Det kan eksempelvis være, at du har fået en uheldig og stor regning fra tandlægen, eller at din bil har været en tur hos mekanikeren. Det er aldrig til at vide, hvornår disse uheld opstår.

Har du været uheldig med en uforudset regning af en størrelse, du ikke bare lige kan betale, kan du også vælge at tage et forbrugslån for at betale den regning af. Det er nemt og hurtigt, og det kan være den hurtigste måde at skaffe pengene på.

Overvej at få en kassekredit

Hvis du har en varierende udgift foran dig, kan du også overveje at få dig en kassekredit i stedet for et forbrugslån. Det minder langt hen af vejen om hinanden, men med en kassekredit skal du kun betale de penge tilbage, du rent faktisk ender med at bruge, hvor du med et almindeligt lån skal betale alle pengene tilbage, uanset om du har brugt dem eller ej.

Så skal du eksempelvis på ferie, hvor du ikke ved, hvor meget du kommer til at bruge undervejs, eller skal du holde en fest, hvor du ikke aner, hvad det vil koste dig i sidste ende, kan du overveje at få en kassekredit til at dække dig ind.

Hold altid øje med renten på dit lån

Uanset om du får dig et forbrugslån, en kassekredit, et samlelån, et kviklån eller hvad du nu ender med at vælge, er det altid en rigtig god idé at holde øje med renten på dit lån, da det er renten, der afgører, hvor dyrt dit lån ender med at blive i sidste ende.

Der kan også komme gebyrer og opstartsomkostninger på dit lån, men det er i manges øjne renten, der er det vigtigste parameter at holde øje med. Så gå altid efter at få en så lav rente på dit lån som overhovedet muligt.

3 steder du kan få et hurtigt forbrugslån

For at gøre det nemmere for dig at finde frem til et sted at få dig et forbrugslån, som du kan bruge lige nøjagtig som du vil, har vi herunder samlet en lille liste over tre forskellige låneudbydere, der kan tilbyde dig at få et forbrugslån her og nu.

Det er nemt, hurtigt og ikke mindst enkelt at ansøge om et lån alle tre steder, og du får dine penge udbetalt til din konto i løbet af ingen tid, hvis din ansøgning om et forbrugslån bliver godkendt hos den enkelte udbyder.

Anna Finans

Du kan eksempelvis vælge at bruge Anna Finans. Anna Finans er en relativ ny udbyder af forbrugslån, men det har hurtigt vist sig at være et populært valg for rigtig mange danskere. Har du endnu ikke tjekket deres tilbud ud, er det bare med at hoppe ind på deres side med det samme.

Anna Finans har din ryg, uanset om du har brug for bare et par tusinde kroner, da du kan låne helt ned fra 3.000 kroner, eller om du har brug for at låne penge i den høje ende af skalaen, da deres maksimum grænse først træder ind ved 75.000 kroner.

Vivus

Et andet populært valg for danskerne, når det kommer til forbrugslån, er Vivus, som du garanteret har hørt om, hvis du bare har set fjernsyn et par gange over de sidste par år. De reklamerer heftigt i fjernsynet, og det har været med til at gøre dem til en af landets mest populære udbydere af lån.

Når du låner penge hos Vivus, har du dem på din konto bare et enkelt minut efter, at du er blevet godkendt. Du kan låne fra 100 og op til 12.000 kroner – vel og mærke kun 6.000 kroner den første gang.

Lånlet

Sidst, men ikke mindst, har vi også taget Lånlet med på denne liste. Hos Lånlet har du mulighed for at låne fra 7.000 kroner og helt op til 75.000 kroner. Det er nemt og hurtigt at ansøge på deres hjemmeside, og du får pengene sat ind på din konto i løbet af bare 10 minutters tid.

Du kan selv vælge din løbetid på lånet, som kan variere fra 12 og op til 72 måneder. På den måde har du selv mulighed for at have en indflydelse på lånets månedlige ydelse, som er det beløb, du skal betale af hver måned.