Hvis du gerne vil låne penge i Danmark, kræver det blandt andet, at du er fyldt 18 år. Men når du så også er det, er der næsten ingen grænser for, hvor mange penge du kan ansøge om at låne.

Det er nemt og hurtigt at ansøge om at låne penge, og så længe du bare er 18, kan du blive godkendt mange forskellige steder.

Ansøg fra den dag du fylder 18

Du kan vælge at ansøge om at låne penge allerede fra den dag, du er fyldt 18. Der er ikke noget med, at der skal gå en måned eller et halvt år, før du kan ansøge.

Nej, fra den dag du fylder 18, kan du hoppe ind og ansøge om et lån. Så har du brug for penge på din 18-års fødselsdag, kan du altså vælge at låne penge via nettet for at løse dit problem.

Lån penge nemt og hurtigt via mobilen

Så længe du bare har modtaget dit NEM-id, kan du altså gå i gang med at ansøge om lån. Og det kan du vælge at gøre nemt og enkelt direkte fra din mobil, så længe du er udstyret med en smartphone, der har adgang til nettet. Så skal du ikke bruge en computer for at gøre det.

Låneudbyderne har optimeret deres hjemmesider, så de er nemme at finde rundt brug og enkle at bruge. Så du skal blot åbne din browser på din mobil og klikke dig ind til lige netop den låneudbyder, du gerne vil ansøge om et lån hos og udfylde ansøgningsskemaet.

Der kan være forskellige alderskrav

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er hos alle låneudbydere, at det er nok bare at være 18 år gammel. Hos nogle udbydere er der nemlig nogle andre alderskrav, men det kan du altid blive klogere på ved at læse betingelserne hos den enkelte låneudbyder.

Hos nogle udbydere er der nemlig anderledes alderskrav. Det kan være på alt fra 19 år og op til 25 år. Så selvom du er 18 år gammel, er det altså ikke alle steder, du har mulighed for at låne penge. Men der er stadig en lang række udbydere, der kun kræver, at du er 18 år gammel.

Få pengene udbetalt med det samme

Hvis du vil gøre det hurtigt og nemt for dig selv at modtage dine penge, bør du gå efter at ansøge om dit lån hos en af de låneudbydere, der gør sig i straksudbetalinger af pengene. På den måde kan du have dine penge på din konto inden for bare et par minutter.

Og nogle udbydere gør det endda også i både weekender og på helligdage. Så står du eksempelvis og skal bruge pengene på en lørdag, kan det altså stadig lade sig gøre at få pengene med det samme, hvis du bare vælger at ansøge det rette sted.

Lån penge som studerende

At kunne låne penge som 18-årig gør det blandt andet muligt for dig at låne penge som studerende. Selvfølgelig har du mulighed for at optage et SU lån, men hvis du gerne vil have endnu flere penge at kunne more dig for, kan du altså bare ansøge om yderligere lån.

Det kan måske også være, at du har brug for flere penge til at få det hele til at hænge sammen i en måned. Er du allerede løbet tør for penge halvvejs inde i måneden, kan det være rart at have en backup, hvor du, når du har brug for det, lige kan låne et par hundrede kroner til at klare dig igennem resten af måneden.

Populært at låne penge som 18-årig

Du skal ikke være bekymret for, at du er den eneste, der har lyst til at låne penge, når du er blevet 18 år gammel. Det er nemlig utroligt populært for 18-årige at ansøge lån.

Der er eksempelvis mange 18-årige, der gør brug af de online kviklån, da det er nemt, hurtigt og enkelt at ansøge om lånet, og du ikke skal snakke med nogle mennesker undervejs i processen. Det hele bliver klaret digitalt via din mobil, tablet eller computer.

Gør det nemt at feste på lige fod med vennerne

Ved at kunne ansøge om lån som 18-årig, har du altså mulighed for at feste på lige fod med vennerne, når I skal i byen. Det kan også være, du bare har lyst til at have nogle flere penge at shoppe for, når du er på shoppingtur med veninderne.

Uanset hvad du har lyst til at bruge pengene på, kan du altså, så længe du bare er fyldt 18 år, ansøge om at få et lån, der kan være med til at gøre din økonomi lidt mere robust i weekenden. Så længe du bare sørger for, at du kan betale af på lånet igen.

Lån penge som 18-årig
Lån penge som 18-årig