Står du og mangler penge her og nu, og har du ikke tid til at vente på en lang ansøgningsproces eller langsommelig udbetaling, kan det være klogt at gøre brug af en låneudbyder som Turbolån.

Besøg Turbolån her

Lån fra kun 100 kroner

Turbolån skiller sig ud på den måde, at du kan låne helt ned til 100 kroner. Så står du og mangler et par hundrede kroner til at kunne betale en regning, eller har du bare brug for 500 kroner til at få en lidt sjovere bytur, kan du altså låne beløb i den størrelsesorden her.

Der er mange låneudbydere, der har en meget højere minimumsgrænse for, hvor mange penge du kan låne. Så at kunne låne fra helt ned til 100 kroner er en unik service, du ikke finder mange andre steder.

Lån hele 10.000 kroner

Hvis du ikke bare kan klare dig med et par hundrede kroner, kan du også skrue beløbet op hos Turbolån og låne helt op til 10.000 kroner. Det er de samme betingelser, der gælder for dit lån, uanset om du vælger at låne få hundrede kroner eller mange tusinde kroner.

Så vil du gerne på ferie, eller mangler du nogle penge til en fest, du skal holde i den nærmeste fremtid, kan Turbolån komme dig til undsætning. Det kan også være, du bare har brug for en ny computer eller en ny telefon – så burde du stadig være dækket ind under Turbolåns grænse på 10.000 kroner.

Besøg Turbolån her

Kundeservice både hverdage og weekend

En anden fordel ved at bruge Turbolån er, at du altid har mulighed for at få hjælp, hvis du har brug for det. Og du er ikke kun begrænset til at kunne sende en e-mail, hvis du har et spørgsmål.

Nej, hos Turbolån har du mulighed for at komme i kontakt med kundeservice via både e-mail, chat og telefon. Og det bedste af det hele er, at deres kundeservice har åben alle ugens syv dage. Så uanset om du har brug for hjælp en tirsdage eller en søndag, kan du altså komme i kontakt med en medarbejder.

Besøg Turbolån her

Betal tilbage over de næste 120 dage

At låne penge hos Turbolån skiller sig lidt ud fra mange af de øvrige udbydere på markedet. Mange udbydere tilbyder dig nemlig at vælge din egen løbetid på dit lån, men hos Turbolån er løbetiden fastsat på forhånd til at være på 120 dage.

Derudover vil din tilbagebetaling være delt op i fire rater, så du skal betale dit beløb tilbage over fire måneder med en betaling hver måned. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, da du hos Turbolån dermed ikke har mulighed for at dele din betaling op over flere år, som du kan andre steder.

Nemt at overskue alle detaljer for lånet

Dog er det hele tiden muligt at se detaljer angående dit lån, når du skal ansøge om at låne penge hos Turbolån. Det hele står nemlig sort på hvidt på forsiden af deres hjemmeside sammen med deres ansøgningsskema.

Det er dynamisk, så det ændrer sig ud fra det det beløb, du indtaster som dit ønskede lånebeløb. På den måde har du hele tiden mulighed for at se, hvordan din tilbagebetaling eksempelvis ser ud, hvad det samlede tilbagebetalingsbeløb er, hvad din ÅOP er og meget andet. Kort sagt finder du alle detaljer for dit lån direkte på hjemmesiden.

Besøg Turbolån her

Ansøg om dit lån online hos Turbolån

Turbolån gør det nemt og enkelt for dig at ansøge om et nyt lån online. I og med det hele foregår digitalt via nettet, betyder det samtidig også, at du har mulighed for at ansøge fra stort set alle dine enheder, hvad enten det er en computer, tablet eller mobiltelefon.

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på deres hjemmeside og udfylde ansøgningsskemaet. Og dette kan du altså gøre, så længe du bare er på en enhed, der har adgang til nettet. På den måde kan du ansøge om penge, uanset hvor og hvornår du har lyst til det.

Besøg Turbolån her

Få svar på din låneansøgning med det samme

Når du ansøger om dit lån derinde, kan du samtidig glæde dig over, at du er så heldig at få svar på din ansøgning med det samme. Der er ikke noget med at skulle vente i flere dage på at svar på, om du har mulighed for at låne pengene eller ej.

Lige så snart du har klikket på knappen for at ansøge, får du altså besked på, om du er godkendt eller ej. Er du godkendt til lånet, skal du ikke foretage dig meget andet end blot at underskrive låneaftalen med dit NEM-id, og så er pengene ellers på vej ind på din konto.

Besøg Turbolån her

Hvor gammel skal du være for at kunne låne penge hos Turbolån?

Hvis du gerne vil låne penge hos Turbolån, skal du være minimum 20 år gammel. Dermed er det altså ikke nok bare at være 18 år gammel, som du eksempelvis skal være hos en række andre låneudbydere på markedet.

Dermed har du altså mulighed for at ansøge om et lån hos Turbolån, lige så snart du er fyldt 20. Er du 18 eller 19, skal du på jagt efter en anden udbyder, som ikke har samme alderskrav som Turbolån, og som godkender ansøgninger fra folk på minimum 18 år.

Besøg Turbolån her

Hvornår får jeg pengene ind på min konto?

Så længe du bare sørger for at ansøge om dit lån inden for Turbolåns åbningstider, har du mulighed for at få pengene sat ind på din konto allerede inden for en times tid. Så hurtigt går det, hvis du vælger at låne penge hos Turbolån.

Da de også har åbent både lørdag og søndag, har du dermed også mulighed for at få dine penge udbetalt her, så længe du igen bare ansøger inden for åbningstiderne. Du kan altid se deres åbningstider ved at gå en tur ind på deres hjemmeside. Her kan du blandt andet også se, om deres kundeservice er online, eller om de er online på deres chatsystem.

Besøg Turbolån her

Kan jeg få mine penge udbetalt på helligdage?

Det unikke ved Turbolån er, at du ikke bare kan nøjes med at få penge udbetalt i hverdage og i weekenderne. Nej, du har rent faktisk også mulighed for at få dine penge udbetalt på en helligdag, så længe du bare sørger for at ansøge om dagtimerne.

Så næsten uanset hvornår på døgnet du har brug for penge, kan det være en rigtig god idé at kende til Turbolån, da du stort set altid har mulighed for at få penge udbetalt fra dem, så længe du bare sørger for at ansøge om dit lån i løbet af dagtimerne.

Besøg Turbolån her

Øvrige krav fra Turbolån

Ønsker du at låne penge her, er der også en række andre krav end bare alderen, som du skal leve op til, hvis du gerne vil få dit lån godkendt. Det er blandt andet følgende krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have dansk folkeregisteradresse
  • Du har ikke navnebeskyttelse eller adressebeskyttelse
  • Du har et NEM-id
  • Du har en aktiv e-mail og dansk telefonnummer
  • Du har en dansk bankkonto

Opfylder du disse krav, og hvis du er minimum 20 år gammel, kan du ansøge om et lån hos Turbolån.

Besøg Turbolån her