SMS lån RKI

SMS lån er en meget hurtig måde at låne penge på og det er som regel minimalt, hvad man skal indsende af dokumentation for at låne penge på denne måde. Af samme grund er de fleste låneselskaber, der låner penge ud via SMS tilbageholdende for at låne penge til personer, som er registreret i RKI.

Hvis du er blevet registreret i RKI og er på udkig efter lånemuligheder på nettet eller på SMS, så vil du opleve, at det kan være svært. Netop da de fleste selskaber kræver, at man ikke er registreret i RKI, så vil lånemulighederne være begrænsede med SMS. Selvom det kun er begrænsede beløb på op til kr. 6.000,- man vil låne, så er det alligevel et forholdsvist anseeligt beløb, som virksomheden risikerer at tabe, hvis man ikke kan betale pengene tilbage.

Med en RKI registrering i lommen, vil du derfor højst sandsynligt skulle lede efter en anden type lån, hvor låneselskabet ikke tager højde for, om du er registreret i RKI. Der findes nogle få låneselskaber, som har denne mulighed og det vil være hos disse du har størst chance for at få et lån.

Hvis du er registreret i RKI og vil låne penge med et SMS lån, så kan du selvfølgelig altid forsøge at ansøge om lånet – du skal blot være opmærksom på, at det højst sandsynligt vil blive til et afslag.

Et SMS lån er hurtigt og let og kræver ikke den store dokumentation for at søge lånet – men er du registreret i RKI, så kan det give udfordringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *