3 krav du skal leve op til for at kunne låne online

3 krav du skal leve op til for at kunne låne online

Når du skal i gang med at låne penge på nettet, er der altid nogle krav, som du skal leve op til, hvis du vil have en chance for at få din ansøgning godkendt.

Disse krav kan variere fra udbyder til udbyder, men herunder får du eksempler på tre af de krav, du med 99% sikkerhed vil støde på hos alle online låneudbydere i Danmark.

Du skal have NEMid

Til at starte med skal du have dig et NEMid. Har du ikke NEMid, har du ikke mulighed for at låne penge på nettet i Danmark. Dernæst skal du naturligvis også være sikker på, at det er et gyldigt NEMid. Der er mange, der stadig gør brug af NEMid kortet, og her er det ikke altid sikkert, at det er et gyldigt et.

Så hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få mulighed for at låne penge på nettet her i Danmark, skal du til en start være udrustet med et gyldigt NEMid, da du skal bruge det til at underskrive låneaftalen.

Du skal være over 18

Du skal også være mindst 18 år gammel for at låne penge i Danmark. Du har med andre ord ikke mulighed for at låne penge, hvis du er yngre end 18 år gammel. Du kan ansøge om et lån fra den dag, du fylder 18, men ikke et sekund før.

Det kan dog sagtens være, at du støder på låneudbydere, der har en højere aldersgrænse for at kunne låne penge. Det kan være på 19, 21, 23 eller 25 år, alt afhængig hvor du gerne vil ansøge. Låneudbyderen kan selv sætte grænsen højere end 18, hvis de har lyst til det.

Læs mere ved at klikke her.

Du må ikke stå i RKI

Så er det også meget vigtigt, at du ikke står i RKI eller Debitor Registret, da du i så fald stort set ikke har mulighed for at låne penge nogle steder. I hvert fald ikke med mindre du har en kautionist.

Derfor er det også en rigtig god idé altid at betale dine regninger til tiden, så du ikke ender i en situation, hvor du kan risikere at blive sendt en tur til inkasso og senere hen evt. ende i RKI. Er du i RKI nu, kan det være en god idé at arbejde på at komme ud så hurtigt som muligt.

Der kan være andre krav

Så er det også vigtigt at være opmærksom på, at du kan støde på andre krav end bare dem, der er listet her. Der kan være en lang række øvrige krav, som du altid kan finde hos den enkelte låneudbyder, da det er op til dem at selv at sætte de øvrige krav, som ikke er lovpligtige (hvilket det eks. er at skulle være mindst 18 år).

Men opfylder du bare de krav herover, og er du dansk statsborger med en dansk adresse, er der som udgangspunkt rigtig mange steder, hvor du kan ansøge om et lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *