Er et SMS lån et Kviklån?

Det bliver efterhånden mere og mere almindeligt, at man låner penge andre steder end i banken og det kan der være mange forskellige grunde til. Et af de steder, hvor langt de fleste leder efter forbrugslån og SMS lån, er på nettet.

På nettet kan man nemlig forholdsvist hurtigt danne sig et over blik over de mange forskellige lånemuligheder der efterhånden findes. Og noget af det der kan være lidt forvirrende, er navnene på de forskellige lån. De bliver nemlig kaldt alt fra Hurtig lån til Kviklån, forbrugslån, lån uden sikkerhed, SMS lån og flere andre ting. Derfor er der nogle, som bliver lidt forvirrede over, hvad det i virkeligheden er for et type lån, som de er i gang med at søge om.

Og derfor er der også mange, der er i tvivl om, om et SMS lån eksempelvis er et kviklån. Og det kan man jo i princippet godt sige, at det er. Det går i hvert fald hurtigt med at låne penge, hvis man låne penge via SMS. Og da navnene i bund og grund blot er forskellige navne for forskellige lånemuligheder med forskellige vilkår, så kan man i princippet godt skære alle lånene over én kam og sige, at der er tale om fuldstændigt samme type lån blot med forskellige navne.

Her på siden udarbejder vi løbende nye artikler om forskellige typer af lån – dog hovedsageligt omkring SMS lån, men vi vil af og til også se nærmere på de mere almindelige kviklån, som de senere år er blevet meget populære at søge om.