Mobillån har erstattet SMS lånet

Skal du låne penge, kan det være en idé at overveje at ansøge om dit lån via din mobil. Førhen var det sådan, at du skulle sende en SMS afsted for at få dit lån godkendt via din mobil, men sådan er det ikke mere.

Nu hvor der er kommet smartphones med internetadgang, er det altså muligt at ansøge fra din mobil helt uden at sende en SMS afsted.

Nu skal du ikke længere sende en SMS

Vil du have det, der engang gik under navnet SMS lån med hurtig udbetaling, skal du nu om dage altså bare gå på nettet på din smartphone og klikke dig ind hos den udbyder, du gerne vil ansøge hos. Hvis du ikke har en favorit, kan du bare søge dig frem til en online låneudbyder.

De fleste låneudbyder har optimeret deres hjemmesider, så de nemt og enkelt kan bruges direkte fra mobilen. Her skal du blot indtaste det beløb, du gerne vil låne, og så kan du ellers sende din ansøgning afsted direkte fra din mobil, akkurat som dengang du sendte en SMS afsted.

Du skal blot bruge en smartphone med internet

Det eneste, du skal bruge for at komme i gang med at ansøge om et lån fra din mobil, er en smartphone med adgang til nettet. Hvis du bare har det, har du altså mulighed for at ansøge om et lån, uanset hvor du befinder dig.

Det giver dig blandt andet den frihed til at kunne ansøge om et lån, selvom du ikke er derhjemme, eller sågar hvis du er på ferie i udlandet. Står du og har brug for penge i sådan en situation, er det bare at gribe din mobil, og så kan du ellers hurtigt ansøge om lige netop det beløb, du har brug for.

Husk at have dit NEMid på dig

Det eneste, du bare skal sørge for at have på dig foruden din mobil, er dit NEMid. Hvis du ikke har dit NEMid på dig, har du ikke mulighed for at underskrive aftalen for lånet, og så kan lånet ikke gå igennem.

Så sørg gerne for at have dit NEMid med dig hele tiden, da det jo ikke er til at vide, hvornår du får brug for dit NEMid. Husk det også på ferier osv., så du altid har mulighed for at ansøge om et lån, uanset hvor du befinder dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *