Billige SMS lån

Når du overvejer at låne penge via SMS, er det i langt de fleste tilfælde fordi du skal bruge pengene hurtigst muligt. Du har ikke tid til at vente på at komme i banken og udfylde en masse papirer og derefter vente på at se, om du bliver godkendt eller ej. Der er dog den helt store ulempe ved denne type lån, nemlig at det er stort set umuligt at finde billige SMS lån.

Umiddelbart er SMS lån nemlig en af de dyreste typer af lån på markedet. Du kan hurtigt komme til at betale rigtig mange penge for et SMS lån i renter, hvis du ikke sørger for at sætte dig grundigt ind i reglerne for lånet. Som regel er vilkårene for SMS lån godt beskrevet på den enkelte lånudbyders hjemmeside, så det handler mest af alt om at du læser vilkårene igennem, så der ikke er noget, der kommer bag på dig og du bagefter tror, at du ender ud med at have billige SMS lån.

Renterne på SMS lån er forholdsvis høje, da det i næsten alle tilfælde er lån uden sikkerhed, hvilket vil sige, at næsten alle kan låne penge via SMS, hvis de vil. Der skal ikke stilles sikkerhed for lånet og i nogle tilfælde er det endda uden betydning, om du er registreret i RKI eller ej og dette gør, at den virksomhed, der låner penge ud, løber en langt større risiko, end hvis du skulle stille sikkerhed for lånet. De risikerer nemlig at miste alle deres penge, hvis du ikke kan betale lånet tilbage og da dette faktisk sker i en del tilfælde, så sikrer virksomheden sig ved at tage en højere rente. På den måde dækker de udgifterne ind ved eventuelt tabte penge.

SMS lån er hurtige at søge om og det er i det hele taget en meget ukompliceret måde at låne penge på. I de fleste tilfælde er det dog også meget begrænsede beløb, du kan låne på denne måde og disse beløb ligger oftest mellem 5.000,- og 10.000,- mens der er virksomheder, som gerne låner endnu flere penge ud via SMS – men det gør det ikke nødvendigvis til billige SMS lån, men derimod blot endnu et kviklån.

SMS lån er en god mulighed, hvis du står og mangler et forholdsvist beskedent beløb og skal bruge pengene hurtigt. Med det pågældende lånemarked vil der dog sandsynligvis gå nogle år, før der er tale om decideret billige SMS lån, men hvis du har styr på, hvad du laver og hvordan du vil betale pengene tilbage, så kan udgifterne være ret beskedne.