SMS lån trods RKI

Hvis du er registreret i RKI, så er der som regel en del forhindringer forbundet med at låne penge. I mange tilfælde vil det være meget svært at låne penge, mens det i andre tilfælde vil være en decideret umulighed. Men er det egentligt muligt at få et SMS lån trods RKI eller er det ren utopi?

Som registreret i RKI er der en del økonomiske begrænsninger, der gør sig gældende. Blandt andet er der mange online lånevirksomheder der tilbyder eksempelvis forbrugslån og kviklån, som ikke vil låne dig penge og banken er måske heller ikke så villig til at yde dig et lån. Det kommer selvfølgelig helt an på din historik i banken og hvor god du generelt har været til at overholde dine låneaftaler. Derudover kommer det selvfølgelig også an på, hvor godt et forhold du har til din bankrådgiver – Jo bedre forhold, jo større sandsynlighed for at låne penge.

SMS lån er derimod lidt anderledes end de fleste andre typer af lån. Udover at det meste foregår via SMS, så er det som regel forholdsvist beskedne beløb, man kan låne via et SMS lån og dermed er der større sandsynlighed for at nogle af långiverne gerne vil give dig et SMS lån trods RKI. Det varierer selvfølgelig fra virksomhed til virksomhed og af og til bliver disse regler også ændret, så derfor bør du altid sætte dig ind i reglerne hos den enkelte lånevirksomhed, før du bruger tid på at søge om et lån.

Et SMS lån trods RKI kan være en god mulighed, hvis du står og mangler et forholdsvist beskedent beløb, gerne vil låne penge og er registreret i RKI. Hos nogle lånevirksomheder kan det godt lade sig gøre og hvis du har en plan for, hvordan og hvornår du vil betale pengene tilbage, så kan det være et fornuftigt valg. Det værste du kan gøre, er at låne penge med et SMS lån og ikke have en plan for, hvordan og hvornår du vil betale pengene tilbage. Da renterne på et SMS lån er forholdsvis høje, kan det nemlig betyde, at du kommer til at betale rigtig mange penge i rente, før du får betalt pengene tilbage. Så sørg for at have en plan. Da der er tale om SMS lån uden sikkerhed, vil låneudbyderne gerne have styr på alt!

Som registreret i RKI er det ikke altid lige let at låne penge, men nogle steder er det faktisk muligt at få et SMS lån trods RKI, så helt umuligt og håbløst er det ikke.

Læs her mere om at låne trods RKI